Waeco 02
Waeco 02

Airco Service

Jaarlijks onderhoud en reinigen van het airconditioning systeem is een must voor optimale temperatuur en luchtkwaliteit!

Waeco Aircon Asc3500g A400
Waeco Aircon Asc3500g A400

Jaarlijks onderhoud

Dankzij voortdurende opleidingen en bijscholingen, zijn onze medewerkers niet alleen gecertifieerd om zelfs de meest complexe installaties onder handen te nemen. We beschikken eveneens over de nodige vakkennis om de terugwinning van gassen op een economische en vooral ecologische manier af te handelen.

Pollenfilterbox Und Verdampfer NEU Res 768
Pollenfilterbox Und Verdampfer NEU Res 768

Antibacteriële reiniging

Hou je airconditioning systemen proper en vrij van bacteriën met Airco Well van Tunap.

Het TUNAP Splash effect – de directe reiniging en het doorspoelen met hoge druk – garandeert steevast het beste resultaat voor gezonde lucht.

Want het airco well® aircoreinigingssysteem verwijdert kiemen, bacteriën en schimmels precies daar waar ze ontstaan: op de verdamper en in de pollenfilterbehuizing. Ziekteverwekkers worden met hoge druk weggespoeld en besmette onderdelen grondig gereinigd.

Het aircosysteem in de auto heeft twee zones waar vuil en micro-organismen zich verzamelen: de pollenfilterbehuizing en de verdamper.

Het airco well® aircoreinigingssysteem bestaat daarom uit twee speciaal ontwikkelde componenten om deze beide zones grondig te reinigen.